15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://blackfridayreduceri.ro 300 0
theme-sticky-logo-alt

CAND ESTE BLACK FRIDAY

[UPDATE 2022]

Cand este Black Friday 2022 in Romania?

Intrebarea cea mai des utilizata in preajma evenimentului este legata de data cand se va desfasura acesta. Cum eMAG este magazinul care a adus acest eveniment in urma cu 10 ani in Romania se pastreaza traditia si anul acesta ca ei sa dea tonul si sa anunte data Black Friday. Astfel, in cursul zilei de astazi, eMAG au au anuntat ca ziua de vineri, 11 noiembrie 2022, este data oficiala a eMAG Black Friday 2022 si cum ne asteptam acest lucru o sa fie preluat de majoritatea magazinelor online.

Pentru a va numara printre primii vizitatori ce vor primi catalogul eMAG Black Friday 2021 va sfatuim sa va abonati la notificarile noastre (bulina rosie din dreapta). Astfel veti primi o notificare cand apare catalogul dar si in momentul cand se va da start la reducerile eMAG Black Friday 2021.

Cand este Black Friday 2020 in Romania?

O intrebare a carui raspuns multi nu-l cunosc decat atunci cand se viralizeaza in mediul online ori apar reclamele la TV. De regula evenimentul Black Friday in Romania are loc cu o saptamana sau doua inaintea evenimentului organizat in SUA ori in vestul Europei. S-a tot discutat asupra acestui subiect si de ce se intampla astfel. Povestea pe scurt: romanilor le plac sarbatorile si cum pe 30 noiembrie este Sfantul Andrei iar pe 1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei este oarecum logic ca nu se poate organiza de exemplu Black Friday pe data de 29 noiembrie pentru ca nu ar lucra nimeni de sarbatori legale sau chiar daca ar lucra cei de la curier nu ar lucra bancile si clientii de regula ar fi plecati de acasa pe la rude sau in vacante, astfel ca magazinele mari precum eMAG au gandit o altfel de strategie adaptand evenimentul Black Friday la ceea ce se intampla in Romania. Un alt exemplu bun este dat de faptul ca anul trecut am avut alegeri prezidentiale fix in aceeasi perioada, iar anul acesta ar trebui sa fie organizate alegerile parlamentare (teoretic pe 6 decembrie) si in consecinta nu se poate organiza Black Friday in ziua de 20 sau 27 noiembrie. Rezultatul a dus ca cel mai mare magazin online din Romania, adica eMAG, sa anunte organizarea evenimentului in data de 13 noiembrie 2020.

Data care a fost preluata ca si in anii precedenti si de majoritatea celorlalte magazine online astfel data de 13 noiembrie 2020 a devenit data oficiala pentru Black Friday 2020 in Romania. De retinut faptul ca eMAG ramane consecvent politicii sale si va organiza si anul acesta Black Friday intr-o singura zi, adica in ziua de vineri, 13 noiembrie dis-de-dimineata. Cel mai probabil celelalte magazine vor organiza tot week-end-ul respectiv si vor avea oferte diverse. Dar daca vrei sa fi sigur ca prinzi adevaratele reduceri de Black Friday 2020 cu siguranta va trebui sa te pregatesti sufleteste pentru data de 13 noiembrie sau daca te intereseaza doar cartile, cosmeticele si hainele probabil vei putea incepe cumparaturile inca de pe 12 noiembrie seara (de regula dupa ora 22:00). Cert este ca vei avea la dispozitie o singura zi pentru reduceri adevarate in adevaratul sens al cuvantului.