15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://blackfridayreduceri.ro 300 0
theme-sticky-logo-alt

CAND ESTE BLACK FRIDAY 2023

[UPDATE 2023]

Black Friday în România: Cumpărături Online la Superlativ

În fiecare an, luna noiembrie aduce cu ea o adevărată explozie de oferte și reduceri în România, ocazionată de celebrul eveniment Black Friday. Acest moment de sărbătoare a cumpărăturilor a evoluat considerabil în ultimii ani, ajungând să fie mult mai mult decât o simplă zi de reduceri. În acest articol, vom analiza cifre și tendințe pentru a vă oferi o imagine clară a avantajelor comertului online și a cumpărăturilor timpurii din luna noiembrie, în special a zilei cu cele mai multe reduceri din an, 10 noiembrie.

Black Friday în România: O Evoluție Uimitoare

De la introducerea sa în România, Black Friday a cunoscut o creștere spectaculoasă în popularitate și impactul său economic. Comertul online a fost în prim-planul acestei evoluții, oferind cumpărătorilor oportunitatea de a profita de reduceri de neegalat fără a părăsi confortul propriei case.

Cumpărăturile Online: Avantaje Clare

Comertul online oferă avantaje clare în comparație cu cumpărăturile tradiționale în magazine fizice. Acestea includ:

  1. Confort și Accesibilitate: Cumpărăturile online pot fi efectuate de oriunde, oricând, fără a sta la cozi sau a căuta parcare. Cu doar câteva clicuri, puteți accesa o gamă largă de produse.
  2. Variație și Diversitate: Magazinele online oferă o selecție impresionantă de produse și branduri. Aveți șansa de a explora opțiuni diverse într-un singur loc.
  3. Compararea Produselor: Cumpărătorii pot compara ușor prețurile, caracteristicile și recenziile produselor pentru a lua decizii informate.
  4. Economisirea Timpului: Comertul online economisește timp prețios, deoarece nu mai este necesară deplasarea fizică între magazine.

Extinderea Black Friday: Ziua Cumpărăturilor la 360 de Grade

Una dintre cele mai notabile tendințe recente este extinderea Black Friday pe întreaga lună noiembrie. În timp ce evenimentul a început ca o singură zi, acum durează aproape întreaga lună, oferind cumpărătorilor șanse multiple de a profita de oferte.

10 Noiembrie: Vârful Cumpărăturilor în România

În acest context, data de 10 noiembrie devine momentul culminant al Black Friday în România. Pe această zi, majoritatea magazinelor online oferă cele mai mari reduceri și oferte speciale pentru a atrage cumpărătorii. Acest lucru oferă avantaje semnificative pentru cumpărători, deoarece pot face achiziții inteligente la prețuri incredibil de reduse.

Concluzie

Black Friday în România este în plină expansiune, oferind cumpărătorilor oportunitatea de a economisi semnificativ și de a se bucura de cumpărături convenabile online. Data de 10 noiembrie se anunță a fi ziua cea mai așteptată și profitabilă pentru cumpărători, așa că asigurați-vă că sunteți pregătiți să profitați la maxim de acest eveniment. Cu cumpărături online la dispoziție și reduceri impresionante, Black Friday în România este cu siguranță un moment de sărbătoare pentru cumpărători.

Cand este Black Friday 2022 in Romania?

Intrebarea cea mai des utilizata in preajma evenimentului este legata de data cand se va desfasura acesta. Cum eMAG este magazinul care a adus acest eveniment in urma cu 10 ani in Romania se pastreaza traditia si anul acesta ca ei sa dea tonul si sa anunte data Black Friday. Astfel, in cursul zilei de astazi, eMAG au au anuntat ca ziua de vineri, 11 noiembrie 2022, este data oficiala a eMAG Black Friday 2022 si cum ne asteptam acest lucru o sa fie preluat de majoritatea magazinelor online.

Pentru a va numara printre primii vizitatori ce vor primi catalogul eMAG Black Friday 2021 va sfatuim sa va abonati la notificarile noastre (bulina rosie din dreapta). Astfel veti primi o notificare cand apare catalogul dar si in momentul cand se va da start la reducerile eMAG Black Friday 2021.

Cand este Black Friday 2020 in Romania?

O intrebare a carui raspuns multi nu-l cunosc decat atunci cand se viralizeaza in mediul online ori apar reclamele la TV. De regula evenimentul Black Friday in Romania are loc cu o saptamana sau doua inaintea evenimentului organizat in SUA ori in vestul Europei. S-a tot discutat asupra acestui subiect si de ce se intampla astfel. Povestea pe scurt: romanilor le plac sarbatorile si cum pe 30 noiembrie este Sfantul Andrei iar pe 1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei este oarecum logic ca nu se poate organiza de exemplu Black Friday pe data de 29 noiembrie pentru ca nu ar lucra nimeni de sarbatori legale sau chiar daca ar lucra cei de la curier nu ar lucra bancile si clientii de regula ar fi plecati de acasa pe la rude sau in vacante, astfel ca magazinele mari precum eMAG au gandit o altfel de strategie adaptand evenimentul Black Friday la ceea ce se intampla in Romania. Un alt exemplu bun este dat de faptul ca anul trecut am avut alegeri prezidentiale fix in aceeasi perioada, iar anul acesta ar trebui sa fie organizate alegerile parlamentare (teoretic pe 6 decembrie) si in consecinta nu se poate organiza Black Friday in ziua de 20 sau 27 noiembrie. Rezultatul a dus ca cel mai mare magazin online din Romania, adica eMAG, sa anunte organizarea evenimentului in data de 13 noiembrie 2020.

Data care a fost preluata ca si in anii precedenti si de majoritatea celorlalte magazine online astfel data de 13 noiembrie 2020 a devenit data oficiala pentru Black Friday 2020 in Romania. De retinut faptul ca eMAG ramane consecvent politicii sale si va organiza si anul acesta Black Friday intr-o singura zi, adica in ziua de vineri, 13 noiembrie dis-de-dimineata. Cel mai probabil celelalte magazine vor organiza tot week-end-ul respectiv si vor avea oferte diverse. Dar daca vrei sa fi sigur ca prinzi adevaratele reduceri de Black Friday 2020 cu siguranta va trebui sa te pregatesti sufleteste pentru data de 13 noiembrie sau daca te intereseaza doar cartile, cosmeticele si hainele probabil vei putea incepe cumparaturile inca de pe 12 noiembrie seara (de regula dupa ora 22:00). Cert este ca vei avea la dispozitie o singura zi pentru reduceri adevarate in adevaratul sens al cuvantului.