15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://blackfridayreduceri.ro 300 0
theme-sticky-logo-alt

Top reduceri Black Friday 2022 la cărți

Unul dintre lucrurile cele mai de preț pe care un om le are acasă este, fără dar și poate, biblioteca. Cărțile ne fac cunoștință cu cele mai frumoase povești și învățături și ne poartă spre cele mai frumoase și inedite momente. Fie că cititul este un mod de a te relaxa sau de a-ți îmbogăți cunoștințele, această activitate te va ajuta să te dezvolți pe mai multe planuri, chiar dacă nu realizezi acest lucru.

Pentru a fi fascinat de lectură, este important să alegi cărțile care ți se potrivesc și care îți stârnesc interesul. Aici, trebuie să îți dai seama în ce stil te regăsești, fie că vorbim de ficțiune, biografii, beletristică, cărți polițiste, de dezvoltare personală și așa mai departe. Dacă deja ai în wishlist câteva titluri pe care ți-ar plăcea să le ai în bibliotecă, poți alege să le achiziționezi de Black Friday, unde cu siguranță le vei găsi la cele mai avantajoase prețuri. În general, editurile oferă o reducere de până la 90% la numeroase titluri, din toate categoriile. În continuare, ți-am pregătit un ghid pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii de achiziționare în perioada Black Friday.

Cum alegi cărțile de Black Friday?

Tipul cărții: fie că preferi să ai cartea în format fizic sau electronic, de Black Friday reducerile se aplică pentru ambele categorii. Astfel că, în funcție de modul în care preferi să citești, îți poți alege varianta care ți se potrivește cel mai bine. Sau, de ce nu, poți face un mix între ele având în vedere discounturile avantajoase care își fac apariția de Black Friday.

Nișa cărților: aici intervin preferințele tale persoanele, însă pentru a diversifica și a descoperi lucruri noi, te încurajăm să ieși puțin din lecturile cu care te-ai obișnuit și să alegi cărți din alte categorii. Tendințele în materie de citit se îndreaptă spre autori contemporani, nicidecum spre clasicele opere, cunoscute în toată lumea. Ideal ar fi să treci și prin literatura clasică, însă este important să ții cont și de ceea ce te atrage pe tine, fără să ții cont de ce e în trenduri. Fie că preferi beletristică americană și europeană, SF-uri care vor apela la imaginația ta sau cărți de dezvoltare personală, de Black Friday vei găsi o mulțime de titluri fascinante.

Buget: atunci când vorbim de cărți, putem alege dintr-o varietate atât de mare, încât am pierde o mulțime de timp doar uitându-ne la titluri. Pentru a nu cădea în extrema de a cumpăra mai mult decât ai nevoie, este esențial să îți stabilești un buget pe care vrei să îl aloci de Black Friday pentru achiziționarea cărților. În acest fel, o să achiziționezi cărțile de care chiar ai nevoie și de care te vei bucura să le așezi în biblioteca ta.

Wishlist: fiindcă nu poți să știi care vor fi cu exactitate reducerile de Black Friday, însă știi bugetul pe care vrei să îl aloci, poți realiza o listă în ordinea priorității. Începe cu titlurile care te atrag cel mai tare, astfel încât, atunci când se va da startul la ziua plină de reduceri, să știi ce să cauți. Ține cont și de faptul că, fiind vorba de oferte atât de avantajoase, stocul se va epuiza foarte rapid, iar dacă nu ești decis este posibil să nu mai reușești să cumperi anumite cărți.

Top cărți recomandate de Black Friday

Pământul făgăduinței

o carte care înglobează memoriile prezidențiale ale lui Barak Obama, fascinantă din toate punctele de vedere. În această carte, Barak Obama relatează o serie de povești și fapte care poartă cititorul într-o călătorie alături de el, pe parcursul anilor. Dacă vrei să descoperi și tu mai multe despre gândurile și modul în care a acționat Barak Obama, atunci această carte ți se potrivește.

Arta subtilă a nepăsării

O metodă nonconformistă pentru o viață mai bună: o carte scrisă de Mark Manson, care a ajuns într-un timp scurt #1 New York Times best seller, cu peste 1 milion de exemplare vândute. Într-un limbaj nonformal, autorul oferă lecții importante de viață, prin care ne ajută să înțelegem mai bine cum trebuie să parcurgem drumul spre fericire. Dacă vrei să descoperi și tu cum să trăiești o viață mai liniștită, atunci prinde și tu cartea la reducere, de Black Friday.

Pacienta tăcută

o carte pe care o găsim pe raftul de beletristică, scrisă de Alex Michaelides. Cartea a primit titlul de Thrillerul Anului 2019 și prezintă povestea vieții Aliciei Berenson care, în aparență, pare a fi perfectă. O întâmplare zbuciumă firul obișnuit al vieții trăite de pictoriță, care o va afecta pe tot parcursul cărții. Povestea este un thriller psihologic, cu un impact puternic asupra cititiroului, care te ține în suspans la fiecare pagină.

Arta manipulării

dacă îți doreai să citești o cartea care atinge subiecte despre psihologia emoțiilor, atunci acesta ar putea fi potrivită pentru tine. Autorul acestei cărți, Kevin Dutton, expune informații referitoare la diverse tehnici de persuasiune și influențare. Dacă ești interesat de acest subiect, atunci poți trece această carte în wishlist și să o achiziționezi la reducere, de Black Friday.

Povestea mea Michelle Obama

unul dintre cele mai cunoscute titluri, o autobiografie a fostei prime Doamne a Statelor Unite ale Americii, o relatare a unor întâmplări cu un impact puternic, care vor emoționa fiecare cititor. Michele Obama descrie într-un mod fascinat cum a reușit să găsească un echilibru între viața personală și cea de carieră, despre cum i-a stat alături soțului ei în ascensiunea lui politică și care a fost rolul ei.

Articolul precedent
Top reduceri Black Friday mobilă și decorațiuni
Urmatorul articol
Altex Black Friday 2022