15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://blackfridayreduceri.ro 300 0
theme-sticky-logo-alt

Top reduceri Black Friday mobilă și decorațiuni

Locul unde ne petrecem cel mai mult timp, adică acasă, este mai mult decât un spațiu fizic. Este un loc care ne creează confort, ne oferă o stare de bine și în care conturăm cele mai de preț și intime momente. Atunci când simți nevoie de o schimbare sau, din contră, urmează să te muți într-un loc nou, mobila și decorațiunile sunt lucrurile care vor trasa o atmosferă în care tu să simți că ești acasă.

Suntem siguri că ai auzit de conceptul perioadei de Black Friday, adică acea perioadă din an în care te poți bucura de achiziționarea lucrurilor de care ai nevoie la prețuri foarte avantajoase pentru bugetul tău. Indiferent de piesele de mobilier pe care le dorești sau de decorațiunile care se găsesc pe wishlist-ul tău, cu siguranță vei găsi în perioada Black Friday produse care se bucură de oferte favorabile. În continuare, ți-am pregătit un mic ghid prin care te vom ajuta să iei cele mai bune decizii de Black Friday.

Cum alegi cea mai bună mobilă și decorațiuni de Black Friday?

Un avantaj mare al acestei perioade este faptul că te poți pregăti din timp de avalanșa de reduceri care va apărea. Dacă ești organizat și planifici lucrurile, vei lua cele mai bune decizi. În caz contrar, vei fi destul de tentat să alegi produse de care, ulterior, îți vei da seama că nu îți vor fi de folos.

Lista și nevoi: întâi de toate, îți recomandăm să compui o listă cu piesele de mobilier de care ai nevoie, iar mai apoi cu decorațiunile pe care le dorești. Gândește-te care sunt prioritățile tale, de ce produse ai nevoie și în ce categorie se încadrează. După ce ai întocmit o listă clară, îți va fi mult mai ușor să urmărești toate reducerile care vor apărea de black Friday. Ține cont de faptul că acestea pot să dispară rapid din stoc, motiv pentru care urmărirea produselor care te interesează este un aspect extrem de important.

Bugetul: următorul pas ar fi conturarea unui buget cât se poate de clar. Bineînțeles că pot apărea tot felul de modificări, mai mari sau mai mici, însă este important să fii conștient de suma pe care ești confortabil să o cheltui de Black Friday. Mai mult, o poți împărți în două categorii, și anume suma care va merge spre achiziționarea pieselor de mobilier și suma pe care o aloci decorațiunilor.

Calitate: având în vedere că îți dorești să faci o investiție pe termen lung, este important să ții cont de aspectul calității. Astfel, încearcă să te orientezi după piese de mobilier și decorațiuni care știi că sunt o achiziție sustenabilă. Aici te poți orienta după caracteristici precum materiale, producători sau review-urile altor persoane care au mai achiziționat produsele respective. În acest fel, poți să fii mai sigur pe deciziile pe care le vei lua în vederea achizițiilor potrivite. Este important să înțelegi că, pe lângă design, calitatea va face diferența pe termen lung.

Top reduceri de Black Friday – mobilă și decorațiuni

Mobilă bucătărie: unul dintre spațiile care ne întâmpină cu cele mai delicioase preparate este bucătăria. Însă, până la acele preparate, ai nevoie de un mediu în care să poți găti toate aceste rețete. Pentru asta, o mobilă de bucătărie potrivită nevoilor tale te va ajuta foarte mult, deoarece îți pune la dispoziție un spațiu de gătit, cât și spațiu pentru a o aproviziona cu toate ustensilele de care ai nevoie. De Black Friday vei fi întâmpinat de numeroase oferte, care mai de care mai avantajoase. Gândește-te ce design preferi, care este bugetul în care dorești să te încadrezi și ce dimensiuni ai vrea să aibă mobila.

Mobilă dormitor: unul dintre cele mai confortabile și odihnitoare locuri din locuința noastră este dormitorul. Pentru a susține aceste momente, ai nevoie de un dormitor potrivit, care să răspundă nevoilor tale. Totul începe de la elementul cel mai important, și anume patul, iar mai apoi salteaua care îți va asigura cel mai bun somn. Și aici te vei bucura de Black Friday de numeroase oferte, care să se încadreze în bugetul de care dispui.

Mobilier living și dining: zona în care vei lua masa și în care vei petrece momente relaxante în fața televizorului este la fel de importantă. Pentru a crea o ambianță cât mai plăcută, ai nevoie de câteva piese de mobilier care să contureze acest loc. Atunci când mobilezi acest spațiu, ține cont și de faptul că vei avea uneori invitați, așa că trebuie să ai câteva piese de mobilier care să îți permită să inviți prietenii la tine. De Black Friday vei avea oportunitatea să găsești tot ce ai nevoie la preț redus, așa că fii pe fază pentru a prinde cele mai avantajoase oferte.

Accesorii bucătărie: pentru a reuși să gătești cele mai savuroase rețete, ai nevoie în bucătărie de câteva accesorii care vor face posibil acest lucru. De la electrocasnice, vase de gătit, cuțite și până la recipiente de depozitare, accesoriile nu trebuie să lipsească din bucătărie. De Black Friday vei găsi o gamă foarte variată, astfel că este momentul oportun pentru a face aceste achiziții.

Decorațiuni: nu în ultimul rând, pentru a personaliza întreg designul locuinței tale, ai nevoie de câteva decorațiuni. Fie că vorbim de tablouri, lumânări, ceasuri pentru perete, fiecare element va avea rolul de a defini o încăpere. Aici, este important să ții cont de stilul care vrei să se regăsească în locuința ta, astfel încât să achiziționezi decorațiuni care se încadrează în același stil de design.

emag-black-friday-2023-catalog
Articolul precedent
Emag Black Friday 2022
Urmatorul articol
Top reduceri Black Friday 2022 la cărți