15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://blackfridayreduceri.ro 300 0
theme-sticky-logo-alt
emag-black-friday-2023-catalog

Emag Black Friday 2022

Cu toții am auzit deja de sărbătoarea reducerilor, mai exact de Black Friday. Atunci când ai o listă mare de cumpărături, cu siguranță această zi îți va oferi cele mai avantajoase oferte, care se vor încadra în bugetul tău. Acest concept a ajuns la noi în anul 2011, fiind implementat pentru prima oară în Romania de către Emag. În prezent, majoritatea brandurilor de pe piață au împrumutat această idee, punând la dispoziție o gamă largă de produse cu reduceri semnificative.

Ziua de Black Friday are loc în luna noiembrie și este una dintre cele mai așteptate zile pentru a bifa cât mai multe lucruri de pe lista cu cumpărături. In 2022 ziua eMAG Black Friday a fost anuntata ca find 11 noiembrie.

Oferta este foarte variată astfel că, în Vinerea Neagră, poți găsi diverse produse, de la accesorii pentru decor, casă, cărți, articole vestimentare, până la electrocasnice, mobilier și așa mai departe. Tot ce îți rămâne de făcut este să îți plănuiești din timp cum vrei să îți împarți bugetul, căci cu atât de multe reduceri, poate fi destul de copleșitor.

Emag este una dintre cele mai cunoscute și accesate platforme pentru cumpărături, în special cu ocazia acestei zile. În anul 2015, de Black Friday, platforma a înregistrat un număr de 5.579.000 vizitatori și cea mai mare comandă plasată până atunci, în valoare de 85.590 euro, achiziție reprezentată de un Range Rover, care a avut o reducere semnificativă, de 20.000 euro.

În anul 2016 piața produselor s-a extins cu diverse oferte astfel că, s-au putut achiziționa de pe site chiar și diamante, diverse bilete la evenimente, dar și pachete de energie. Au existat 1.000.000 de produse la ofertă, însă cele mai populare achiziții au fost reprezentate de electrocasnice, cărți și produse de îngrijire personală.

Mai târziu cu un an, oferta a fost extinsă, fiind disponibile în jur de 2.000.000 de produse la reducere, însă de data aceasta, clienții au putut face cumpărături și de la cei 4000 de parteneri din Marketplace. La fel ca anul anterior și de data aceasta cele mai căutate produse au fost cele pentru casă. În ”secunda de aur” au fost plasare 150 de comenzi, iar în ”minutul de aur” 3.026.

O altă cifră impresionantă este cea din anul 2018, când 21.170 de comenzi au fost plasate în primele 5 secunde de la startul reducerilor.

Anul 2019 s-a remarcat prin 10,8 milioane de vizitatori și vânzări de 499 milioane de lei. Primul minut de la startul reducerilor a însemnat un număr de 7.500 de comenzi. Comenzile plasate au venit din toată lumea, mai exact din 86 de țări. Acesta a fost și anul în care o parte din comenzi au ajuns la cumpărători cu opțiunea de livrare prin Easybox.

Cifrele au crescut și cu un an mai târziu, pe site-ul Emag fiind înregistrate 12,4 milioane de vizite. Au fost achiziționare produse în valoare de 585,7 milioane de lei, iar în primul minut, au fost plasate 8.260 de comenzi. Aici s-a putut observa și digitalizarea procesului de achiziție, căci 54,58% din comenzi au fost achitate online, cu cardul.

Deși se crederea că acest buzz care s-a creat în jurul acestei zile o să se liniștească cu timpul, se pare că cifrele dovedesc contrariul. Consumatorii cheltuie sume considerabile de banii pe produse de care au nevoie și pe care le pot găsi la reduceri foarte ofertante. Deoarece există un stoc limitat pentru produsele aflate în oferte, este important să te pregătești din timp și să știi ce ai de făcut, astfel încât să te asiguri că vei reuși să faci toate achizițiile pe care le dorești.

În primul rând, înainte ca Black Friday să înceapă, este bine să te asiguri că aplicația pe care o ai este actualizată, iar toate informațiile tale sunt deja completate, astfel încât să poți plasa o comandă instant. În al doilea rând, este important să știi că îți poți salva cardul în aplicație, iar în acest fel nu vei mai pierde timp cu completarea acestuia în Vinerea Neagră. Nu în ultimul rând, dacă nu ai mai folosit până acum aplicația, este bine să te familiarizezi puțin cu ea, așa încât să nu pierzi timp mult pentru a descoperi unde te va duce fiecare buton.

Dacă ți-ai propus și tu să faci cumpărături în perioada următoare sau ai o listă mai lungă de produse de care ai nevoie, noi îți recomandăm să fii cu ochii pe reducerile ce vor apărea de Black Friday, chiar de la primele ore ale dimineții.

Te sfatuim sa te abonezi la notificarile noastre (bulina rosie din dreapta) pentru a te numara printre primii vizitatori ce vor primi catalogul eMAG Black Friday 2021, dar si o notificare in momentul cand eMAG o sa dea startul reducerilor.

O să găsești o mulțime de categorii cu diverse produse și promoții, astfel că, dacă vrei să mai salvezi din buget, această sărbătoare este ideală pentru achizițiile pe care le dorești.

Articolul precedent
Top reduceri jucării Black Friday
Urmatorul articol
Top reduceri Black Friday mobilă și decorațiuni