15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://blackfridayreduceri.ro 300 0
theme-sticky-logo-alt

Top reduceri electrocasnice Black Friday

Una dintre cele mai importante perioade în an pentru a bifa lista de cumpărături este, fără dar și poate, de Black Friday. Momentul când apar cele mai bune oferte este și momentul cel mai oportun pentru a face acele achiziții la care te-ai tot gândit și pe care le doreai. Promoțiile de Black Friday sunt foarte atractive, iar în această perioadă găsești cam orice lucru pe care l-ai dori la reducere.

Dacă urmează să te muți într-o nouă locuință sau pur și simplu să înlocuiești câteva electrocasnice vechi, Black Friday îți oferă oportunitatea de a face acest lucru într-un buget mult mai scăzut. Dacă deja știi lucrurile de care ai avea nevoie, îți va fi și mult mai simplu să urmărești cele mai avantajoase oferte. Dacă nu te-ai hotărât încă, gama de produse la reduceri este foarte variată și suntem siguri că vei găsi câteva produse electrocasnice care să te încânte și să fie utile în locuința ta.

Cum alegi cele mai bune electrocasnice de Black Friday

Cu noile tehnologii apărute pe piață în materie de electrocasnice, viața noastră se află într-o continuă îmbunătățire, deoarece acestea au rolul de a facilita orice acțiune. Timpul este din ce în ce mai prețios pentru noi, așa că prin noile funcții ale electrocasnicelor, vei ajunge să te concentrezi pe momentele care chiar contează pentru tine.

Nevoile pe care pe ai: de obicei, reducerile de Black Friday sunt copleșitoare deoarece noile prețuri ne pot face de multe ori să credem că avem nevoie de acele produse. Pentru a fi sigur că ai luat cele mai bune decizii, este important să îți faci o listă în ordinea priorităților pe care le ai. În funcție de bugetul pe care îl ai, nu trebuie să achiziționezi ultimele modele apărute pe piață, ci să alegi ceva care va răspunde cu succes nevoilor tale. După ce ți-ai ales electrocasnicele care sunt potrivite pentru locuința ta, vei putea căuta mai ușor în toate reducerile de pe diverse site-uri.

Bugetul

un alt element care te va ajuta să iei deciziile mult mai ușor este bugetul. Odată setat, pe majoritatea site-urilor unde se află electrocasnice poți filtra produsele în funcție de suma pe care ești dispus să o investești. Un buget bine stabilit îți va ușura căutările și te va ajuta să nu exagerezi cu cumpărăturile de Black Friday.

Caracteristici

Cel mai probabil vei fi tentat să te uiți după branduri de renume, deoarece vei crede că acestea îți acoperă toate nevoile, însă noi îți sugerăm să te gândești ce fel de caracteristici te-ar putea ajuta pe tine, iar mai apoi să le cauți în produsele pe care dorești să le achiziționezi. Orice electrocasnic pe care alegi să îl cumperi ar trebui să îți satisfacă o nevoie sau să te ajute în anumite treburi, fie că vorbim de spălat haine, de aspirat sau de un robot de bucătărie care te va ajute la prepararea a diferitor rețete.

Electrocasnicele și clasele de eficiență energetică

Toate aceste produse se încadrează în clase de eficiență energetică astfel, electrocasnicele care consumă cel mai puțin curent vor fi marcate cu litera A+++, iar cele care consumă cel mai mult sunt clasificate în clasele E și F. Pe termen lung, este important să ții cont de acest aspect, chiar dacă cel mai probabil va presupune o investiție inițială ușor mai mare.

Top 5 electrocasnice – reduceri de Black Friday

1. Combine frigorifice

Unul dintre cele mai achiziționate electrocasnice în perioada Black Friday este combina frigorifică. În general, acest tip de produs se bucură de oferte foarte avantajoase, așa că dacă simți că e momentul să înlocuiești vechea combină frigorifică, de Black Friday te așteaptă cele mai bune oferte. În plus, în această perioadă ai ocazia să alegi un produs mai performant, care are o tehnologie mai avansată și care să se încadreze în bugetul tău.

2. Mașini de spălat rufe

Probabil unul dintre cele mai folosite electrocasnice din locuință este mașina de spălat, pe care o utilizăm de câteva ori pe săptămână. Având în vedere frecvența și cât de important este pentru noi ca hainele să fie curat și să păstreze un miros cât se poate de plăcut, este esențial să alegi o mașină de spălat cât mai bună. Aici, ai posibilitatea de a alege dintre mașini performante sau care se bucură de tehnologii foarte avansate. În funcție de bugetul de care dispui și având în vedere reducerile existente, cu siguranță vei putea alege o mașină de spălat foarte bună.

3. Aragazuri

având în vedere cât timp petrecem în bucătărie preparând cele mai delicioase rețete, este de la sine înțeles că aragazul este unul dintre cele mai importante elemente. Acesta nu trebuie să fie neapărat cel mai performant, însă ar trebui să aibă anumite funcții care să îți ușureze munca. De asemenea, este esențial să te orientezi după materialul din care este confecționat, deoarece acesta îți va oferi indicii despre modul în care se va păstra în timp. De Black Friday ai oportunitatea să achiziționezi un aragaz foarte bun, la un preț cât se poate de avantajos.

4. Lăzi frigorifice

în cazul în care ai nevoie de un spațiu mai mare pentru a congela anumite produse, atunci cu siguranță o ladă frigorifică este răspunsul potrivit pentru tine. Black Friday îți oferă posibilitatea de a achiziționa acest tip de electrocasnic la un preț redus față de cum îl găsești de obicei, într-o gamă largă de modele ce vor răspunde nevoilor tale.

5. Cuptoare incorporabile

dacă îți dorești să îmbunătățești experiența gătitului la tine acasă, atunci cu siguranță ai nevoie de un cuptor incorporabil care să te ajute în acest sens. Prețurile, chiar și de Black Friday, variază foarte tare, de aceea este important să te gândești cât de mult îl vei folosi și la ce capacitate. Aceste lucruri îți vor oferi o direcție mai clară legată de investiția pe care ar merita să o faci într-un astfel de produs.

Articolul precedent
Top laptopuri Black Friday
Urmatorul articol
Top reduceri jucării Black Friday